måndag 3 maj 2010

Rabarbern är här...


Kvällens dessert på Noors slott:
"Vårjord" Rabarbersorbet med torkade jordgubbar, kolacréme, choklad jord med harsyra, krasse och citrontimjan, under chokladjorden ligger även en kardemummapudding.

5 kommentarer:

  1. riktigt snygg!!

    SvaraRadera
  2. Hur gör du chokladjorden?

    SvaraRadera
  3. Hej Tim!
    Receptet på choklad jorden:
    100g socker
    2g citrontimjan
    100g mandelmjöl
    60g vetemjöl
    25g kakao
    85g smör
    8g salt
    Mixa socker och timjan till ett fint pulver. Mixa sedan ner resten av ingredienserna. Gör en rulle av degen och frys in.
    Värm ugnen till 120 grader, riv den frysta degen till små smulor och torka dessa i ugnen.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Jag tackar så mycket för receptet :)
    Har du några mer spännande och roliga recept att dela med dig till en student så kan du gärna mejla till mig om du har tid?
    Blad_ek@hotmail.com

    SvaraRadera