måndag 8 mars 2010

Bryssel del 2

Andra dagen i Bryssel passade vi på att besöka serietidnings museét. Det var otroligt kul att se hur serierna kom till och alla olika serier som man läste hos mormor när man var liten.

Efter museet gick vi till ett choklad museum som blev en besvikelse. Det visade sig var en riktig turist fälla, det stod lite ytligt om choklad tillverkning, en snabb visning om hur man gör pralin skal för fyllning och olika bönor. Där emot var det ganska billigt så om man inte kan ett smack om choklad och dess tillverkning kan det vara värt ett besök.

Kvällen hade vi bokat bord på den två stjärniga Sea Grill som är en restaurang som låg i hotellet vi bodde på, mer ingående om det kommer senare...


Under vårt Bryssel besök han vi även med att ta en titt på EU parlamentet. det var en helt otroligt stor byggnad med mycket polis bevakning.

Sista dagen åt vi lunch på ett ställe som hette Kwint de använde mycket tryffel i sin matlagning så jag åt en väldigt god tryffel risotto och linda åt tryffel och prcorion fylld ravioli med svartrots chips också den väldigt god.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar